Höntsäbiitsi la 19.8.2017 Lappeenrannan Myllysaaressa

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Höntsäbiitsi 19.8.2017 - Kuinka pelataan?

Aika ja paikka:

Lappeenranta, Myllysaari la 19.8.2017.  Aloitamme ottelut klo 12.00.

Kenelle?

Tapahtuma on tarkoitettu höntsäporukoille, rannalla satunnaisesti pelaileville kaveri-, työ- ja puulaakiporukoille. Tarkoituksena on hauskan pito - ei totinen kilpailu.

Maksuton osallistuminen

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Yhteistyökumppani kattaa turnauksen kulut.

4 vs 4 sekajoukkueet (miehet ja naiset samassa sarjassa)

Pelataan sekasarjana n. 4 vs 4, jossa joukkue voi pelata myös esim. kolmella, viidellä tai halutessaan vaikka kahdella pelaajalla.

Emme aseta mitään ehdotonta sääntöä mies- tai naispelaajien määrälle, jotta joukkueiden kokoaminen helpottuu.

Vaihtopelaajien määrää, eikä vaihtoja ole rajattu.  (Jos joukkueella on vaihtopelaajia, niin joukkueita suositellaan käyttämään "kiertovaihtoa", jossa vaihdosta kentälle tuleva menee syöttämään, kiertää kierroksen - ja menee taas vaihtoon ennen seuraavaa syöttövuoroa.)

Peliasu:

Peliasu on täysin vapaa, mutta joukkueita rohkaistaan pukemaan päälle joukkuetta yhdistävää rekvisiittaa, esim. samanlaista väriä, työpaikkavaatetusta tai muita erikoisia vaatekappaleita, ym.

Kesto:

Turnaus aloitetaan klo 12.00.  Se pyritään pelaamaan loppuun n. klo 16-17 mennessä, joukkuemäärästä riippuen.

Erotuomarivuorot:

Pelaavat joukkueet hoitavat tuomaroinnin ja pistelaskun itse pelatessaan. Vaihtoehtoisesti, jos mahdolllista, huilivuorossa oleva joukkue hoitaa pisteiden laskun.

Palkinnot:

Turnauksessa jaetaan yllätyspalkintoja, esim. parhaiten pukeutuneille joukkueille, tsempparipalkintoja kovasta yrityksestä, jne.

Myös parhaiten menestyneet joukkueet palkitaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 17.8. klo 21:00 mennessä.

Ilmoittaudu lomakkeella verkkosivujen kautta. Linkki: https://beach-volley-lappeenranta.sporttisaitti.com/hontsabiitsi-la-19-8-2017/.

Lisätiedot:

Janne Peltonen 044-3140175. Tai www.facebook.com/myllysaari.

Järjestäjä:

Myllysaari Beach Volley

- - - - -

In English:

A fun Beach Volley tournament "Höntsäbiitsi" in Lappeenranta 19.8.2017. Matches start 12.00.

There is no attendance fee.

Tournament takes place in the center of Lappeenranta in Myllysaari about 500 meters from the harbour of Lappeenranta.

Who it is for:

Tournament is for the friends, workplace teams etc. who play just for fun.

Feel free to dress up however you'd like to.  Teams are encouraged to use their imagination for clothing, i.e. to wear similar colors, work place clothing, etc. to show team spirit.

4 vs 4 mixed

We’ll play 4 vs. 4 with mixed teams (women’s and men together).  The team is allowed to play with 3 or 5 players also.

There is no limitations how many women and men has to be in the team. You can substitute players on the court however you wish.

Tournament fees:

There is no attendance fee. The sponsor covers the costs of the tournament.

Sign up:

The deadline for sign up is on Thursday 17.8. at 21.00.

You sign up for the tournament by filling out the form on the website: https://beach-volley-lappeenranta.sporttisaitti.com/hontsabiitsi-la-19-8-2017/.

More information:

You can get more information on our Facebook page www.facebook.com/myllysaari. Or you can ask for more by phone, text message or whatsapp +358-44-3140175 (Janne).

Organizer:

Myllysaari Beach Volley